Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Κριτική για το "Avengers: Age of Ultron"


Μετά την πρώτη ταινία πριν από τρία χρόνια όλοι όσοι την είδαμε περιμέναμε σαν τρελοί για την δεύτερη ταινία. Μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, γι'αυτό περιμέναμε ανάλογο θέαμα και από την δεύτερη.


Μετά από το πρώτο trailer της ταινίας δεν περίμενα την ώρα και την στιγμή να πάω να τη δω. Ο κακός της ταινίας (Ultron) φάνηκε πολύ πιο "σατανικός" από τον κακό της πρώτης (Λόκι), μάχη μεταξύ Iron Man και Hulk και το ειδύλλιο του δεύτερου με την Νατάσα (Black Widow) είναι αυτά που μου έκανα να θέλω να δω ακόμη περισσότερο την ταινία.


Στα της ταινίας τώρα:

Όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες από την πρώτη ταινία επιστρέφουν ενώ έχουμε και την προσθήκη νέων που σίγουρα θα αγαπήσουμε. Ο Τζος Γουέντον επιστρέφει και αυτός στην καρέκλα του σκηνοθέτη και ακόμη μια φορά κάνει εξαιρετική δουλειά. Εντυπωσιακά εφέ σε συνδυασμό με επικές σκηνές δράσης αλλά και μπόλικο χιούμορ. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλο το καστ με καλύτερο (κατά την γνώμη μου) τον Tζέιμς Σπέιντερ ως Ultron. Παρόλο που εμφανίζονται αρκετοί νέοι χαρακτήρες ο σκηνοθέτης καταφέρνει να το χειριστεί μια χαρά. Λοιπόν για να μη πολυλογώ πρόκειται για μια εξαιρετική ταινία σούπερ-ηρώων που σίγουρα θα την αγαπήσουν όλοι οι φαν της δράσης. Για όσους με ρωτήσουν αν είναι καλύτερη από την πρώτη,πραγματικά δεν ξέρω ακόμα. Ίσως το πρώτο να είναι λιγάκι καλύτερο αλλά σας ξανά λέω πως δεν ξέρω ακόμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου