Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα η συνέχεια του Endgame


Γεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες,
Επέστρεψα μετά από περίπου 1 μήνα χωρίς ανάρτηση και πραγματικά σας ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη για αυτό.
Για να έρθουμε και στο θέμα μας, πριν από μερικές μέρες, συγκεκριμένα στις 22 του μήνα, κυκλοφόρησε στην Ελλάδα η συνέχεια του βιβλίου Endgame: Το κάλεσμα, όπως σας είχα ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση, με τον τίτλο Endgame: Το κλειδί του Ουρανού. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το εξώφυλλο του βιβλίου:
Η περίληψη του βιβλίου:
Το να κινείσαι, να μάχεσαι και να Παίζεις βοηθάει σε ένα πράγμα τουλάχιστον.
Στο να ξεχνάς.

Το Endgame είναι εδώ.
Ο κόσμος αρχίζει να καταρρέει, να τρελαίνεται. Όμως οι Παίκτες συνεχίζουν να Παίζουν. Το Κλειδί της Γης βρέθηκε. Απομένουν δύο κλειδιά και εννέα Παίκτες.
Κουίνς, Νέα Υόρκη
Η Άσλινγκ Κοπ επιδιώκει το ακατόρθωτο: να σταματήσει το Endgame. Αλλά προτού προλάβει να γυρίσει σπίτι για να ανασυγκροτηθεί, την προσεγγίζουν πράκτορες της CIA, που γνωρίζουν τα πάντα για το Endgame, και της προσφέρουν τη βοήθειά τους είτε για να σταματήσουν το παιχνίδι είτε για να αναδειχθεί νικήτρια.
Βασίλειο του Αξούμ, Αιθιοπία
Ο Χιλάλ ιμπν Ίζα αλ-Σαλτ, αν και παραμορφωμένος, είναι ζωντανός. Και ξέρει κάτι που οι υπόλοιποι Παίκτες αγνοούν: ότι τα kepler παρενέβησαν, αν και θα έπρεπε να είναι αμέτοχα. Όμως, οι Αξουμίτες έχουν ένα μοναδικό μυστικό που μπορεί να τους βοηθήσει να λυτρώσουν την ανθρωπότητα – και ίσως να νικήσουν τα όντα πίσω από το Endgame.
Λονδίνο, Αγγλία
Η Σάρα Άλοπεϊ βρήκε το πρώτο κλειδί. Είναι μαζί με τον Ιάγκο – και προπορεύονται. Η Σάρα, όμως, αδυνατεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για τον θάνατο του Κρίστοφερ και την πυροδότηση του Γεγονότος. Το μόνο που μπορεί να κάνει για να κρατήσει τους δαίμονες μακριά είναι να Παίξει, να Παίξει για να νικήσει.

Το Κλειδί του Ουρανού –όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν είναι– είναι το επόμενο. Και οι εννέα Παίκτες δε θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να το αποκτήσουν.

Θέλω επίσης να σας ενημερώσω πως σε λίγο καιρό τελειώνω το πρώτο βιβλίο και θα σας γράψω κριτική  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου