Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο Harry Potter επιστρέφει σε θεατρικό έργο


Γεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες, 
Σήμερα έχω πολύ χαρούμενα νέα για όλους τους Potterheads καθώς ο μικρός μας μάγος επιστρέφει. Όχι όμως με κάποιο βιβλίο ή ταινία αλλά με ένα θεατρικό έργο.

Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από τους όχι και τόσο νεαρούς Harry και Gini και τον μικρό τους γιο Albus Severus.


Το έργο έχει γραφτεί από την JK Rowling και τον Jack Thorne (This Is England ’88, The Fades) και την σκηνοθεσία την αναλάβει οι Olivier και ο απονεμημένος με βραβείο Tony, John Tiffany και μουσική από τον Imogen Heap. Το Cursed Child αποτελεί μια αυθεντική ιστορία και μάλιστα θεωρείται canon.


Ήταν πάντα δύσκολο να είσαι ο Harry Potter και δεν είναι πολύ πιο εύκολο τώρα που είναι ένας καταπονημένος υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών σχολικής ηλικίας.
Ενώ ο Harry παλεύει με ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεότερος γιος του, ο Albus πρέπει να αγωνιστεί με το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς  που ποτέ δεν ήθελε. Καθώς το παρελθόν με το παρόν γίνονται ένα, πατέρας και γιος μαθαίνουν μία δυσάρεστη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από απροσδόκητα μέρη.


Το Harry Potter And The Cursed Child είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, και θα παιχτεί στο θέατρο του West End’s Palace στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2016.

3 σχόλια:

  1. Υπέροχη ανάρτηση!!! <3 Μα καλά, μαζί τα ετοιμάζουμε; Και εγώ έκανα μι παρόμοια τώρα: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/10/harry-potter-harry-potter-and-cursed.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Χαχαχαχα έλα ντε; είδες πως έτυχε; επίσης, πολύ ωραία και η δική σου ανάρτηση!

      Διαγραφή
  2. Γεια!!! Το πολύ αγαπημένο σου blog είναι μέσα στα "Βραβεία των Blog του 2015". Μπορείς να δεις την ανάρτηση εδώ: http://booksfrien.blogspot.gr/2016/01/blog-2015.html Ελπίζω να απαντήσεις τις ερωτήσεις μου και να κάνεις και εσύ μια ανάρτηση σαν αυτή με τα δικά σου βραβεία. Αν κάνεις τέτοια ανάρτηση, παρακαλώ γράψε μου ένα σχόλιο έτσι ώστε να την δω όσο ποιο σύντομα μπορώ. <3 <3 <3 ΚΑΛΉ ΝΎΧΤΑ!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή