Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αυτός θα είναι ο νέος Spider-Man


Για όσους δεν γνωρίζουν έρχεται νέα ταινία το 2017 με Jon Watts στην καρέκλα του σκηνοθέτη.
Στον ρόλο του super ήρωα της Marvel θα έχουμε τον Tom Holland.




 Ο Tom Holland από το Kingston upon Thames, στο Surrey θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα παίξει τον αγαπημένο σουπερήρωα της Νέας Υόρκης, Spider-Mar σύμφωνα με το VarietyO Ηolland που έπαιζε πλάι στην Naomi Watts και τον Ewan McGregor στο δράμα καταστροφής The Impossible ήταν ένας από τους 6 έφηβους ηθοποιούς που ήταν στην τελική ευθεία για να πάρουν τον ρόλο. Τρεις από αυτούς ήταν Βρετανοί. Ανάμεσα τους ήταν σύμφωνα με τις φήμες και ο Asa Butterfield, πρωταγωνιστής του Enders Game.  
O 19χρονος είναι πιθανόν να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σαν Spider-Man στην επερχόμενη ταινία του Captain America, το Civil War ενώ θα ακολουθήσει η δικιά του ταινία. Η Sony ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Marvel τον Φεβρουάριο και έτσι επιτρέπει τον χαρακτήρα να συναντήσει τους άλλους ήρωες της Marvel στην οθόνη. 
Ο Holland παίρνει τον ρόλο από τον Andrew Garfield που πρωταγωνίστησε στις δύο ταινίες που κυκλοφόρησαν το The Amazing Spider-Man,  το 2012 και το περσινό  The Amazing Spider-Man 2. 
Ο Garfield άσκησε κριτική στο στούντιο και ισχυρίστηκε ότι σαμποτάρισε την δεύτερη ταινία.  
Τα συγκεκριμένα φιλμ ήταν μέρος μιας μοντέρνας αναβίωσης του χαρακτήρα που ξεκίνησε ο σκηνοθέτης Sam Raimi με την τριλογία του από το 2002-7 με πρωταγωνιστή τον Tobey Maguire.  
Η πρώτη ταινία του νέου Spider-Man θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου του 2017 με Jon Watts στην καρέκλα του σκηνοθέτη.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου