Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Κριτική για το "Paper Towns"


Γεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες,
Προχθές πήγα στην πρεμιέρα του "Paper Towns"( "Χάρτινες Πόλεις") όπου βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Γκριν και σήμερα αποφάσισα να σας γράψω κριτική.


Περίληψη :
Ο Κουέντιν είναι έτοιμος να αποφοιτήσει από το λύκειο και ν’ αφήσει πίσω του το Ορλάντο, αλλά και τη Μάργκο, το μεγάλο, ανεκπλήρωτο έρωτά του. Ώσπου εκείνη τον παρασέρνει σε μια περιπετειώδη νύχτα και μετά εξαφανίζεται. Αναζητώντας την, ο Κουέντιν θα φτάσει ως την άλλη άκρη της Αμερικής.

Κριτική για την ταινία:

Καταρχήν θα ήθελα να σας πω πως δεν έχω διαβάσει το βιβλίο οπότε δεν θα συγκρίνω την ταινία με το βιβλίο. Θα σχολιάσω απλά αυτό που είδα.


Λοιπόν η ταινία ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστική, με αρκετό χιούμορ και όμορφους χαρακτήρες. Έχει αρκετό μυστήριο και δεν έχει τόσο ρομαντισμό όσο "Το Λάθος Αστέρι". Είναι μια καθαρά ταινία ενηλικίωσης με όμορφη μουσική που θα ήταν καλύτερα να τη δείτε με φίλους για να την ευχαριστηθείτε περισσότερο.
Οι ηθοποιοί μπορώ να πω πως ήταν αρκετά καλοί στους ρόλους τους.Σίγουρα θα διαβάσω το βιβλίο γιατί μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά.




Βαθμολογία: 3,5/5 

                                                                                   
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου